
| 25 g. Gær |
| 7 dl lunkent vand |
| 1 spsk. rørsukker |
| 1 spsk. groft salt |
| 2 spsk. oliven olie |
| 200 g. grove havregryn |
| 100 g . grahamsmel |
| 700 g. hvedemel |
| 1 stk æg til pensling |
Sådan gør du
| 1. Kom gær og lunkent vand i en skål, rør til gæret er opløst |
| 2. tilsæt sukker, salt, olivenolie og havregryn. Rør godt rundt |
| 3. tilsæt mel og lad rørmaskinen samle dejen |
| 4. kom dejen i en skål, læg et viskestykke over og lad dejen hæve i 1 time |
| 5. forvarm ovnen på 225 grader (over og under varme) |
| 6. lav bollerne på en bageplade og pensle dem med æg |
| 7. bag bollerne i ca 20 min |