Cookies

INGREDIENSER

120 G. SUKKER
140 G BRUNFARIN
140 G. SMØR (STUETEMPERERET)
1 ÆG
240 G HVEDEMEL
1 TSK BAGEPULVER
½ TSK NATRON
1 TSK SALT
½ TSK VANILJESUKKER
150 – 200 G VALGFRI CHOKOLADE, CHIPS ELLER GROFTHAKKET

SÅDAN GØR DU

1. PISK SUKKER, FARIN, VANILJESUKKER OG SMØR SAMMEN TIL EN ENSARTET MASSE.
2. TILSÆT ÆG OG PISK IGEN
3. BALND MEL, BAGEPULVER, NATRON OG SALT SAMMEN I EN ANDEN SKÅL
4. TILSÆT MELBLANDINGEN LIDT AF GANGEN, MENS DER PISKES VED LAV HASTIGHED. PAS PÅ MED AT OVERPISKE DEJEN SKAL KUN SAMLES
5. VEND CHOKALADE I DEJEN OG BLAND DET GODT
6. KOM DEJEN PÅ KØL 1 TIME – GERNE TIL DAGEN EFTER
7. DEL DEJEN I 35 G. STYKKER OG RUL DEM TIL EN KUGLE
8. SÆT KUGLERNE PÅ EN BAGEPLADE. DER SKAL VÆRE GOD AFSTAND
9. BAG COOKIES MIDT I OVNEN VED 175 GRADER (OVER OG UNDERVARME) I 11 MINUTTER. (JEG BAGER DEM VED 190 GRADER I 13 MIN, DET PASSER MED MIN OVEN)
10. TAG COOKIES UD OG KOM DEM MED BAGEPAPIR OVER PÅ EN BAGERIST
11. AFKØL I 15 MIN
12. TAG COOKIES AF BAGEPAPIRET OG LAD DEM AFKØLE HELT PÅ BAGERISTEN
13. OPBEVAR I LUFTTÆT BOKS

COOKIES DEJEN KAN FRYSES I OP TIL 3 MÅNEDER

Scroll to Top