| 1. PISK SUKKER, FARIN, VANILJESUKKER OG SMØR SAMMEN TIL EN ENSARTET MASSE. |
| 2. TILSÆT ÆG OG PISK IGEN |
| 3. BALND MEL, BAGEPULVER, NATRON OG SALT SAMMEN I EN ANDEN SKÅL |
| 4. TILSÆT MELBLANDINGEN LIDT AF GANGEN, MENS DER PISKES VED LAV HASTIGHED. PAS PÅ MED AT OVERPISKE DEJEN SKAL KUN SAMLES |
| 5. VEND CHOKALADE I DEJEN OG BLAND DET GODT |
| 6. KOM DEJEN PÅ KØL 1 TIME – GERNE TIL DAGEN EFTER |
| 7. DEL DEJEN I 35 G. STYKKER OG RUL DEM TIL EN KUGLE |
| 8. SÆT KUGLERNE PÅ EN BAGEPLADE. DER SKAL VÆRE GOD AFSTAND |
| 9. BAG COOKIES MIDT I OVNEN VED 175 GRADER (OVER OG UNDERVARME) I 11 MINUTTER. (JEG BAGER DEM VED 190 GRADER I 13 MIN, DET PASSER MED MIN OVEN) |
| 10. TAG COOKIES UD OG KOM DEM MED BAGEPAPIR OVER PÅ EN BAGERIST |
| 11. AFKØL I 15 MIN |
| 12. TAG COOKIES AF BAGEPAPIRET OG LAD DEM AFKØLE HELT PÅ BAGERISTEN |
| 13. OPBEVAR I LUFTTÆT BOKS |